"Co je nového?" Vaše reakce

Vše o jeho životě, perličky, drby a pomluvy.

Moderátor: resmars

"Co je nového?" Vaše reakce

Odeslatod resmars v čtv 22. kvě 2008 19:23:50

Toto je nové téma pro Vás, kde můžete volně diskutovat o novinkách v tématu "Co je nového?".
Doporučuji pro přehlednost udat název předmětu shodný s názvem aktuality kterou jsem přidal abychom všichni věděli "o čem se kdo baví".

Dík za pochopení moderátor resmars
resmars
Moderátor
Moderátor

Re: "Co je nového?" Vaše reakce

Odeslatod majky v sob 24. kvě 2008 15:31:28

Tak je to tady, zpráva o účasti Thomase ve filmu Pinocchio. Příběh Pinocchia už nemusím nikomu představovat. Jíž legendární příběh dřevěné loutky, která ožila v živého chlapce, kterému se při lži prodlužoval nos. I když příběh je podáván různými způsoby, podstata zůstává stejná.
Italský resisér Alberto Sironi, Který mimochodem točí kriminalky(komisař Montalbáno), si troufl o nejnovější představení této"pohádky".Film je už zcela natočený a momentálně je v postprodukci.I když je u tohoto filmu v závorce(TV) předpokládám, že je jen jednodílný.
A ted k obsazení Pinocchia si ovšem nezahraje Thomas, ale Robie Kay.Thomas si zahraje nejbližšího"kamaráda"Lucignolla.
Ve filmu si také například zahraje Josh Ackland.

V tématu fotogalerie bude přidáno pár fotek z Pinocchia

Přidávám také odkaz na trailer http://www.youtube.com/watch?v=IQdY3ecW5vI

Trailer vypada dost huste, to bych chtela videt, posleni co sem videla byla posedni legie a ta je 2 roky stará, takže....
majky
Nováček level 6
Nováček level 6

Odeslatod baby.girl v pon 26. kvě 2008 21:59:06

Děj je založen na motivy Athola Fugarda, odehrávající se v 50-tých letech minulého století. Pojednáva o dlouhodobém vztahu dvou černochů středního věku Samem a Willym (Danny Glover) a 17-ti letým Hallym (Thomas Sangster).Sam a Willy jsou služebníky Hallova rodičů. Thomas bude hrát titulní roli a myslím, že by mohl v takto značně citově rozloženém snímku, ukázat "co v něm je". Určitě se máme na co těšit!!!
Lokalita natačení" Durban Jižní Afrika
Termín: 10 července
režisér Lonny Price
Podotýkám, že údaje ještě nemusí být pevně zakotveny a vše se může ještě změnit. V tom nejlepším případě posunutí termínu, v tom nejhorším změna obsazení herců nebo zrušení projektu. Další informace ukáže až čas
¨

O tom jsem neslyšela...to by mohlo bejt zajímavý, nevíš kdy to má vyjít?
baby.girl
Nováček level 3
Nováček level 3

Odeslatod Šárinka v úte 27. kvě 2008 12:33:41

To si ještě počkáme, co...
Sem majitelka tohoto webu, tak se ke mě chovejte slušně :)
//Admin: potvrzeno
Šárinka
V.I.P
V.I.P

Odeslatod resmars v sob 03. led 2009 13:32:37

Tak nějaká ta rybička v potoce zase odplula a je tady nový rok. Rok ve kterém se i v Thomasově filmové kariéře hodně uděje.
Na svět by mněl už co nejdřív(u mě je to horizont půl roku), přijít nový romanticko historický film, kde si Thomas zahraje po boku velmi kvalitních herců a hereček.
Já od toho očekávám, že by mohl Thomas dostat konečně nějakou roli která by mu sedla ůplně přesně na tělo a společně s jeho kolegy, slibným námětem a oskarovou režisérkou dal vzniknout skvělému filmu.
Můžete se podívat zde http://film.moviezone.cz/bright-star/, kde se již o tento film začal zajímat jeden z naších filmových serverů. (Dal jsem tam i komentář 8-) ,už je to nějaký ten měsíc ).
Tak se nechme překvapit.

Dalším jeho počinem, je již dlouho odkládané historické drama The Fence. Stihl jsem zaregistrovat, že se poněkud pozměnila produkce, sponzoři, ovšem námět a hlavní hrdinové zůstali zachováni. ;)
Film se již posouvá snad od roku 2006. Teď to, ale vypadá velice dobře a zdá se, že začátek produkce bude skutečně již (teprve) v březnu 2009! Tento film, pokud by se povedl, by mohl být pro Thomase přelomovým.
Jeho námět je vzkutku úžasný a nadchl mě.

To naopak ve Spilbergově Tintinovi to nevypadá moc růžově, produkce měla začít již v srpnu minulý rok, ale kvůli nedostatku financí od sponzorů se odkládala, odkládala a stále odkládá, až Thomasovi někdy začátkem prosince ruply nervy (ani se mu nedivím) a odstoupil od projektu! Myslím že má na to důvody a sám ví co dělá. Co bude dál nevím, ale jisté je asi to, že Thomas Tintina hrát nebude. Osobně si myslím, že jemu to moc neuškodí. Myslím, že pohádek v podobě seriálu Phineas and Ferb (dubbing) má již až "po krk" a chce vyskoušet něco užitečnějšího. Třeba založil se svou matkou produkční studio pro nové talenty ano slyšíte dobře tady:http://www.brodiefilms.com

Co se týče filmu Master Harold and the Boys, tak ten se také odkládá přesné důvody zatím mi nejsou známy (rok produkce asi 2010). A navíc hlavní roli za Thomase doslal jeho konkurent(osobně ho vůbec nemusím) Freddie Highmore bohužel :?

No a nakonec Pinocchio. Uvažoval jsem, zda mám toto vůvec komentovat. Myslím že tento béčkový příběh je pro Thomase posun o několik pater dolů a těch pár střihů, které tam předvel podle mně ani nestojí za řeč. Stráta času!! Ale když chcete podívejte se a posoudíte tady na Youtube je šest střihů s Thomasem http://www.youtube.com/watch?v=6tjsDqbgMCI. Je to pro něho moc dětské a mněl by se takových rolí rychle vzdát, pokud chce prorazit.

Tak to je teď ode mně do této sekce vše. Brzo se zas ozvu :D
resmars
Moderátor
Moderátor

Zpět na Ze zákulisí